Diamanter, pakker og bundter

Tilbage

Browser - Jeg har bestilt/købt et produkt, men ikke modtaget det. Hvad kan jeg gøre?

Vi beklager du har haft et problem med at købe diamanter. Kontakt venligst support, og vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemet. For at få løst problemet så hurtigt som muligt, så vedlæg endelig så meget information som muligt som kan hjælpe os med at spore din betaling. Eksempelvis hvilken betalingsmetode du benyttede, hvad du købte, bekræftigelsesnummer, screendump af betalingsbekræftigelsen og lign.