Hvordan slutter jeg mig til et broderskab?

Du kan komme med i et broderskab, enten ved at modtage en invitation eller ved at sende en ansøgning. For at ansøge er den bedste metode at klikke på rangeringen under dit spillerbillede. Fra dette vindue kan du vælge broderskab og ansøge at der passer til din måde at spille på. Du kan også acceptere invitationer fra broderskaber ved at klikke på skjoldet under dit spillerbillede, og herfra markere den ønskede boks for at acceptere eller afvise en invitation.

Nogen broderskaber tillader at du kan tilslutte dig dem med det samme, uden at de først skal godkende din ansøgning.

Du kan selvfølgelig også danne dit eget broderskab og invitere andre spillere til at tilslutte sig.

Hvis du har tilsluttet eller forladt et broderskab, kan du ikke gå med i et andet i de næste 24 timer.