Hvordan besøger jeg andre spilleres byer?

Du kan besøge de byer du har opdaget på verdenskortet, samt alle spillere i dit broderskab. Du besøger byerne på verdenskortet ved at klikke på dem. Hvis du gerne vil besøge en by i dit broderskab, klikker du på skjoldikonet for at åbne oversigten over broderskabet, og vælger fanen "medlemmer". Herfra vælger du det medlem du gerne vil besøge, og klikker på enten deres navn eller "de hjælpende hænder" ved siden af deres navn.