Regler og problemer med andre spillere

Tilbage

En anden spiller fornærmer mig eller generer mig, hvad kan jeg gøre?

Hvis du føler dig generet af en anden spiller, og ønsker at support skal kigge nærmere på spillerens måde at kommunikere med dig, så klik venligst på det råde udråbstegn under spillerens portræt i beskedsystemet. Hvis du holder muse-cursoren over denne knap, kommer følgende værktøjstip frem:

Support vil herefter håndtere din henvendelse. Af hensyn til privatlivets fred vil du ikke modtage nogen bekræftigelse eller besked om hvilket resultat undersøgelsen har givet.