Kompatibilitás

Kompatibilitás

Keresési találatok

Flash Player támogatásának a megszűnése

2020. december 31-től az Adobe megszünteti a Flash Player támogatást és tiltani fogja a Flash tartalmak futását 2021. január 12-től.

"Ez hogyan érint engem?", kérdezheted. Amennyiben egy olyan blokkoló oldallal találnád szembe magad, mely megakadályozza a belépést, egyszerűen kattints a nagy, zöld gombra, amely visszavonhatatlanul HTML5-re fog átváltani annak érdekében, hogy továbbra is problémamentesen játszhass a játékkal. 

Mindemellett, ha a játékon belül találkoztál a sárga reklámcsíkkal és a segítségével kerültél ide, annak az az oka, hogy a böngésződ nem támogatja az újabb HTML5 verziókat. Arra kérünk, hogy válassz más böngészőt, melyben jelen van ez a támogatási funkció, ugyanis ennek hiányában nem fogod tudni folytatni a böngészőben a játékot 2020. december 31. után.

Alább találod azoknak a böngészőknek a listáját, melyek NEM támogatják a HTML5 újabb verziókat. 


Azon böngészők, melyek NEM támogatják az újabb HTML5 klienst
Internet Explorer (minden verzió)
Edge (79-es verziónál korábbiak)
Opera (45-ös verziónál korábbiak)
Google Chrome (30-es verziónál korábbiak)
Mozilla Firefox (30-as verziónál korábbiak)
Safari (12-es verziónál korábbiak)


Ne felejtsd el, hogy 2020. december 31. a Flash Player támogatásának a legutolsó határideje, vagyis a Microsoft a Windows frissítésével eltávolítja a Flash támogatását. Ezek után sehonnan nem fogod tudni letölteni a Flasht.

Az Elvenar azoknak a játékosoknak, akik tudnak játszani a Flash segítségével, továbbra is szolgáltatni fogja a Flash klienst. Kérlek vedd figyelembe, hogy 2021. január 12-től az Adobe blokkolni fogja a Flash tartalmakat. Mindezek mellett az Adobe nem ad ki jövőbeni biztonsági frissítéseket, ezért azt tanácsoljuk, hogy távolítsd el a Flash Playert még e határidő előtt.

A Windows és a Mac operációs rendszerek számára a linkekre kattintva találod az útmutatókat.

Azoknak, akiknek a HTML5 klienssel nem tudnak játszani, ajánljuk nekik mobilos alkalmazásainkat, amelyek már létező fiókokkal is használhatóak. Jelenleg letöltheted ezeket: a Google Play, az App Store és az Amazon oldalakon.
Nyelv kiválasztása