Ny i spillet

Tilbake

Hva er Eldgamle underverk?

Eldgamle underverk er veldig spesielle bygninger som garanterer deg forskjellige fordeler. De koster mer enn andre bygninger inne i spillet og de kan bli oppgradert med kunnskapspoeng for å øke disse fordelene.

Vær forsiktig! Du kan slette et Eldgammelt underverk akkurat slik som de andre bygningene i byen din. Dersom du har alle de nødvendige runene kan du gjenoppbygge et tidligere slettet Eldgammelt underverk.

Velg språk