Laug og samspill med andre spillere

Tilbake

Hvordan blir jeg med i et laug?

Du kan bli med et laug ved å bli invitert eller ved å sende en søknad. Når du skal søke medlemskap i et laug er den beste metoden å se på rankingen under ditt profilbilde, fra der kan du velge "Laug" og søke på et som passer din spillestil. Du kan også akseptere invitasjoner fra laug ved å klikke på skjoldet under ditt profilbilde og klikke på boksen enten for å akseptere eller avvise en invitasjon.

Noen laug tillater at du blir med dem umiddelbart, uten noen form for søknadsprossess. Slike laug vil ha en "Bli med" knapp, i stendefor en der står "Søk medlemskap"

Alternativt kan du selvsagt danne deg ditt eget laug og invitere andre spillere til å bli med deg.

Dersom du har blitt med og forlatt et laug nylig, vil du ikke være i stand til å bli med et annet de neste 24 timer.