By

By utvidelser: Hvordan får jeg flere utvidelser?

Du kan få flere utvidelser for byen din på en av disse fire måtene:

Forskningsutvidelser

Du kan forske "byutvidelses" -teknologier i forskningsmenyen-menyen. Utvidelser oppnådd på denne måten krever at teknologien blir låst opp i forskninger, og vil da kreve mynter (eller eventuelt diamanter) å plassere i byen din. Hvis spillet forteller deg at du har tilgjengelige 'forskningsutvidelser', men knappen for å plassere dem er gråtonet i Bygg-menyen, er den vanligste årsaken at du mangler mynter for å plassere dem. Bare samle inn noen flere mynter for å ha råd til avgiften. Flere utvidelser av denne typen legges til gjennom nye kapitler.

Provins Utvidelser
Når du fullfører provinser på verdenskartet, jobber du også med å åpne opp flere byutvidelser. Når du låser dem opp, kan du plassere dem i byen din via menyen Bygg. For denne typen utvidelse er det ikke nødvendig med tilleggskostnader. Du kan få totalt 62 utvidelser på denne måten, noe som maksimerer ut så snart du har klart å fullføre 500 provinser på verdenskartet.

Premium-utvidelser
For de som trenger enda mer plass, er det også mulighet til å kjøpe ekstra utvidelser ved hjelp av diamanter. Flere utvidelser av denne typen legges til gjennom nye kapitler.

Premium utvidelses rask formel
Noen pakker som kan bli tilgjengelige for kjøp inkluderer en Premium utvidelses rask formel som du kan bruke til å plassere en premium utvidelse i byen din. Ved hjelp av denne raske formelen vil du få en gratis Premium-utvidelse. Merk: Når du bruker denne formelen, reduseres mengden tilgjengelige Premium-utvidelser med 1 for hvert formel du bruker. Prisen for den neste Premium utvidelse vil ikke gå opp ved å bruk av formelen.