Oraș

Oraș

Înapoi

Pot stoca clădiri în inventar?

Nu poți muta sau plasa nicio clădire în inventarul tău înainte de a obține o Îmbunătățire specială care îți permite să pui clădiri la loc în inventar. Fără acest articol, numai clădirile pe care le obții ca recompensă în timpul evenimentelor speciale vor fi stocate în inventar, până când le vei plasa în oraș.


Teleportare clădire

Această Îmbunătățire îți permite să muți (teleportezi) clădiri din orașul tău în fila Invocări din Inventar. Fiecare clădire teleportată folosește o Îmbunătățire. Teleportare clădire poate fi utilizată pentru mai multe tipuri de clădiri, dar nu și pentru clădirile care sunt în prezent în construcție sau care nu pot fi vândute în mod normal (de exemplu, Primăria sau Negustorul), Minunile Străvechi, clădirile care expiră, clădirile care au o limită (de exemplu, anumite clădiri ale Amunilor din care poți deține în oraș doar un anumit număr) sau clădirile în evoluție.

Clădirile teleportate pot fi plasate înapoi în orașul tău în orice moment sau chiar pot fi descântate.


Teleportare clădire este disponibilă exclusiv în Turla Veșniciei începând cu a 4-a întâlnire, sau în Cuferele misterioase. (Notă: trebuie să te afli în capitolul 3 sau mai sus pentru a putea deschide Turla).