Hur går jag med i ett brödraskap?

Du kan gå med i ett brödraskap genom en inbjudan eller genom att skicka en ansökning om att gå med. För att kunna ansöka till ett bördraskap är den bästa metoden att gå in på rankinglistan under din avatar. Där kan du välja fliken för brödraskap och ansöka till ett brödraskap som du tror skulle passa dig. Du kan också acceptera inbjudningar genom att klicka på skölden under din avatar. Självklart kan du även grunda ditt egna brödraskap och bjuda in spelare som kan gå med dig.

Vissa brödraskap tillåter att du går med direkt, utan en applikationsprocess. De kommer ha en knapp som låter dig gå med istället för att ansöka.

Om du nyligen lämnat ett brödraskap behöver du vänta 24 timmar innan du kan gå med i ett nytt.