En annan spelare förolämpar mig eller stör mig, vad kan jag göra?

Om du känner att en annan spelare stör dig och du vill att vår support ska kontrollera hur de kommunicerar med dig, vänligen tryck på det röda utropstecknet under spelarens porträtt i meddelandesystemet. Genom att hoovra över knappen kan du också se det här verktygstipset

Vårt support team kommer att ta en titt på ärendet. Däremot kommer du inte få reda på vad som sker efter det på grund av användarens integritet.