Kan jag spela med mer än ett konto på samma värld?

Ja, i Elvenar kan du spela med så många konton du vill även om det är i samma värld. Notera dock att alla spelregler gäller utan undantag, för samtliga av dina konton om du väljer att spela med fler än ett.

Exempel: Även om det är tillåtet att spela med många konton är det fortfarande förbjudet att skapa eller använda ett eller flera konton som "push-konto" för att gynna ett eller flera konto(n), även om inblandade konton inte tillhör samma spelare.