Regler och Problem med andra spelare

Tillbaka

Jag tror att en annan spelare bryter mot reglerna. Vad gör jag?

Vänligen kontakta oss och förklara varför du tror att spelaren bryter mot reglerna. Vårt support-team kommer att undersöka saken.

För att komma i kontakt med oss, vänligen skapa en ticket. Du kan skapa en ticket genom att trycka på den gula knappen uppe i högra hörnet. Välj "breach of rules" som kategori så vårt team är medvetna om situationen och beskriv problemet i ticketen.