Spelet går sakta och laggar, jag har visningsproblem också. Vad kan jag göra?

Spelet fortsätter att utveckla sig för att förbättra din upplevelse, men om det känns sakta och laggigt, testa följande:

• Kontrollera att du har en stabil internetuppkoppling
  • Kontrollera att ditt operativsystem är kompatibelt och stöds av utvecklarna samt att du har senaste versionen installerad.
  • Kontrollera att du har alla tillgängliga drivrutiner för ditt grafikkort och andra komponenter på datorn.
  • Kolla att din webbläsare är uppdaterad och att Flash Player är uppdaterad.
  • Rensa cache och cookies.

Om det inte hjälpte, vänligen kontakta oss via supporten.