Forum

Hur kan jag registrera eller logga in i forumet?

När du registrerar dig på spelet får du enbart ett konto för spelet. Du måste registrera separat på forumet. När du registrerar måste du använda dina speluppgifter på forumet (användarnamn och lösenord) för att kunna skapa ett konto.

För att få det här att fungera måste du bekräfta din e-postadress. Om du inte redan gjort detta kan du får ett nytt mail via dina inställningar. När du bekräftar din mail får du även 50 diamanter.

Du kan registrera dig på kontot som är kopplat till din server:

Om det inte hjälper, kontakta oss via supporten så hjälper vi gärna till.