Jeg hænger fast i "byg din by" skærmen! Hvorfor skal jeg starte forfra?

Dette sker typisk, hvis din browser ikke har indlæste Flash Player, som er nødvendigt for at starte Forge of Empires.

Ofte kan dette løses ved at klikke på knappen "Byg din by" og derefter klikke på "Tillad" i den lille popup, der beder dig om at tillade Flash. Så burde din by indlæses normalt.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du sørge for at have tilføjet en undtagelse for den spilleside (URL), du forsøger at få adgang til i din browserens indstillinger. Du skal tilføje en undtagelse for hver verden, du spiller på.