Artikel

Spillet er meget langsomt og hænger. Jeg bliver smidt af hele tiden ?

Spillet udvikles hele tiden for at forbedre din spilleoplevelse, men hvis det kører langsomt eller hænger kan du prøve nedenstående:

• Kontroller at din internet forbindelse er stabil
  • Kontroller at dit operativ systemer understøttet og du har installeret de seneste opdateringer.
  • Kontroller om du bruger de seneste versioner af drivere til dit videokort og andre komponenter i din pc.
  • Kontroller versionen af din browser og flash player. Begge skal være de nyeste versioner.

Hvis dette ikke hjælper så kontakt os og vi vil undersøge det nærmere.