Tekniske problemer

Tilbage

Mit spil er genstartet af sig selv. Jeg har mistet al fremgang. Hvordan får jeg mit spil tilbage ?

Når du taster www.forgeofempires.com ind i adressefeltet i din browser, vil du automatisk blive sendt til det website som matcher din lokation. Når du går til login siden kan du se et lille flag i toppen af skærmen Det viser hvilken server du besøger. Nogle sprog har mere end en server (Engelsk, spansk og portugisisk).Så kontroller at du befinder dig det rigtige sted eller vælg det rigtige flag fra listen.

En anden årsag kan være manglende aktivitet. Hvis du ikke har spillet i 30 dage, så kan din konto være blevet slettet fra den pågældende spille verden.