Hvorfor fik jeg ikke begivenhedsnyhedsbrevet?

Hvis du ikke modtog nyhedsbrevet, kan det være af forskellige årsager. Uanset hvad årsagen kan være årsagen til det manglende nyhedsbrev, er det ikke muligt at sende det igen. Vi vil heller ikke kunne give dig begivenhedsvalutaen manuelt men hvis mailen er sendt til dig vil du måske stadig kunne få belønningen hvis du kan finde den pågældende mail.

Din e-mail-adresse er ikke valideret

Hvis du ikke har bekræftet din e-mail-adresse i vores system, vil du ikke være på listen over dem som skal modtage den. Du kan validere din e-mail-adresse under indstillinger i spillet. Dette gælder også konti som er forbundet med facebook og som har systemgenerede email konti eller som spiller på en gæste konto.

Du har for nylig ændret din e-mail-adresse

Hvis du for nylig har ændret din e-mail-adresse, er det muligt, at nyhedsbrevet er blevet sendt til den gamle e-mail-adresse. Kontroller derfor indbakken for den gamle e-mail-konto.

Du har afmeldt nyhedsbrevet

Hvis du har afmeldt nyhedsbrevet fra os generelt, vil du ikke modtage nyhedsbreve, da du har anmodet om ikke at modtage korrespondance fra os.

E-mailen blev sendt til din spam mappe

Det er muligt, at nyhedsbrevet blev markeret som spam af din e-mail-udbyder og derfor blev flyttet fra indbakken til spammappen. Tjek venligst dette. I nogle sjældne tilfælde er nyhedsbrevet blevet blokeret og kunne derfor ikke leveres.

Din indbakke er fuld og kan ikke modtage flere e-mails

De fleste e-mail-udbydere tilbyder begrænset plads til din indbakke. Hvis du har nået grænsen, kan du muligvis ikke modtage flere e-mails. Kontroller, om du har ledig plads tilbage i din indbakke.

Din e-mail-konto er sat som inaktiv

Hvis du ikke logget ind regelmæssigt på din e-mail-konto, kan det være blevet deaktiveret af din e-mail-udbyder. I dette tilfælde er det ikke muligt at modtage nyhedsbrevet.