Privatlivspolitik og spilbetingelser

Tilbage

jeg vil gerne slette min konto og alle de data som I har gemt om mig. Hvordan gør jeg det ?

Du kan slette din konto og alle tilhørende date via vores Goodbye Tool.

Denne side giver dig mulighed for at slette din konto (r) og alle de respektive data. Vigtigt: sletningen er permanent og din konto vil ikke kunne genskabes

Følg venligst nedenstående vejlening:
  1. Angiv din email adresse i det tilhørende felt.
  2. Derefter får du tilsendt et link.  Når nu klikker på det kan du bekræfte sletningen af din konto
  3. Bekræft beslutningen

Hvis du har en gæste eller en Facebook-konto og derfor ikke har en tilknyttet  e-mail-adresse til din konto, bedes du kontakte vores support, så de kan starte sletningsanmodningen for dig.