Kulturelle bosættelser

Tilbage

Hvordan bruger jeg hakker til at fjerne forhindringer?

I bosættelsen fra Oldtidens Egyptenvil du lejlighedsvist blive belønnet med hakker, som kan bruges til at fjerne forhindringer fra din bosættelse og rydde fliserne til yderligere udvidelse.
 Når du har en hakke, skal du klikke på en forhindring for at blive tilbudt muligheden for at bruge en af dem til at rydde den. Det er vigtigt at huske, at der er et begrænset antal hakker tilgængelige pr. Spillerunde. Der er også en begrænset mængde hakker, somkan købes for diamanter.