Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Πίσω

Γιατί δεν πήρα το Ενημερωτικό Δελτίο?

Αν δε λάβεις το Ενημερωτικό Δελτίο, μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους. Όποιος και να είναι ο λόγος που δεν έχεις λάβει ένα ενημερωτικό δελτίο, νέα αποστολή δεν είναι δυνατή. Επίσης δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να χορηγήσουμε το νόμισμα της εκδήλωσης χειροκίνητα, αλλά αν το mail σου έχει σταλεί, ίσως έχεις ακόμα τη δυνατότητα να διεκδικήσεις την ανταμοιβή μόλις επαναφέρεις το mail.


Η διεύθυνση e-mail σου δεν έχει επικυρωθεί

Αν δεν έχεις επικυρώσει τη διεύθυνση email σου στο σύστημα μας, δε θα είσαι στη λίστα για να λαμβάνεις το ενημερωτικό δελτίο. Μπορείς να επικυρώσεις τη διεύθυνση email σου στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Αυτό ισχύει και για λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι με το Facebook κι έχουν στο λογαριασμό τους ένα email που έχει δημιουργηθεί από το σύστημα ή παίζουν ακόμα με λογαριασμό επισκέπτη.


Άλλαξες πρόσφατα τη διεύθυνση e-mail

Αν έχεις αλλάξει τη διεύθυνση email σου πρόσφατα, είναι πιθανό το ενημερωτικό δελτίο να έχει σταλεί στην παλιά διεύθυνση. Έτσι, παρακαλούμε να κοιτάξεις το φάκελο με τα εισερχόμενα και  στην παλιά σου διεύθυνση email.


Έχεις απεγγραφεί από το Ενημερωτικό Δελτίο

Αν έχεις καταργήσει την εγγραφή σου από το Ενημερωτικό Δελτίο μας γενικά, δε θα παίρνεις κανένα ενημερωτικό δελτίο, μιας και ζήτησες να μην έχεις αλληλογραφία από εμάς.


Το e-mail στάλθηκε στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα

Είναι πιθανό το Ενημερωτικό Δελτίο να χαρακτηρίστηκε ως ανεπιθύμητο από τον πάροχο του email σου και έτσι να μεταφέρθηκε από τα εισερχόμενα στα ανεπιθύμητα. Παρακαλούμε να το ελέγξεις. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις το Ενημερωτικό μπορεί να έχει μπλοκαριστεί και να μη το πάρεις καθόλου.


Ο φάκελος των εισερχομένων είναι γεμάτος και δε μπορείς να πάρεις άλλα emails πλέον.

Οι περισσότεροι πάροχοι email προσφέρουν περιορισμένο χώρο για τα εισερχόμενα σου. Αν έχεις φτάσει αυτό το όριο, ίσως να μη μπορείς να πάρεις άλλα emails πλέον. Παρακαλούμε έλεγξε αν έχεις αρκετό διαθέσιμο χώρο στα εισερχόμενα σου.


Ο λογαριασμός email σου χαρακτηρίστηκε ανενεργός

Αν δε συνδεόσουν συχνά στο λογαριασμό email σου, πολύ πιθανό να έχει χαρακτηριστεί ανενεργός από τον πάροχο του email σου. Σε αυτή την περίπτωση δε θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικά δελτία.


Επιλογή γλώσσας