Tehtävät

Takaisin

Olen täyttänyt kaikki vaatimukset, mutta tehtävä ei tule suoritetuksi!

Muista lukea tehtävän kuvaukset huolellisesti. Monet tehtävät pyytävät sinua suorittamaan toimintoja tietyllä tavalla. Esimerkiksi:

• Valtaa provinssi taistelemalla. Jos valtaat provinssin neuvottelemalla, sitä ei lasketa tehtävään. Klikkaamalla "?" painiketta näet vaihtoehtoiset suoritustavat tehtävälle. Lisäksi monet tehtävät pyytävät neuvottelemaan taistelun sijaan.
  • Valtaa sektori provinssissa, joka sijaitsee toisen provinssin itäpuolella. Tässä tehtävässä sinun on muistettava tiedustella nimetyn provinssin itäpuolella oleva provinssi. Tehtävät viittaavat provinsseihin tällä tavalla kun et ole vielä tiedustellut provinssia!