Artikkeli

Olen jäänyt jumiin "Rakenna kaupunkisi" ikkunaan! Miksi joudun aloittamaan alusta?

Yleensä tämä tapahtuu jos selaimesi ei ladannut Flash Player soitinta kunnolla. Sitä tarvitaan pelin käynnistämiseen.

Ongelman pitäisi korjaantua klikkaamalla 'Rakenna kaupunkisi' painiketta, jonka jälkeen sinun on klikattava 'Salli' painiketta. Kaupunkisi pitäisi latautua normaalisti.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, sinun on ehkä lisättävä pelin osoite selaimesi poikkeuslistalle. Joudut lisäämään poikkeuksen jokaista pelimaalimaasi varten.