Gyémántok, csomagok & ajánlatok

Gyémántok, csomagok & ajánlatok

Vissza

Android - Megrendeltem a terméket, de nem kaptam meg. Mit tehetek?

GOOGLE PLAY 
Sajnáljuk, hogy problémád akadt a vásárlásoddal kapcsolatban. Néhány esetben sajnos előfordulhat, hogy mobiltelefonnal történő vásárlás során nem kapod meg a kívánt terméket. Ez történhet a mobiltelefon internetkapcsolatának töredezettségéből, illetve megszakadásából adódóan. Azonban ne aggódj, mindenben segítségedre leszünk, hogy kézhez kapd a kívánt terméket!

Ha vásároltál gyémántot, csomagot, vagy bármit a Google Play-en keresztül a Forge of Empires játékban, azonban nem kaptad meg, akkor van néhány lépés, mellyel te magad is leellenőrizheted a folyamatot:

1, Egyszerűen nyisd meg újra az applikáción belül a boltot; akár már itt megkaphatod a terméket.
2, Ha ez nem oldja meg a problémát, zárd be az alkalmazást és nyisd meg újra. A bezáráshoz menj a beállításokba→ alkalmazások kezelése, majd válaszd ki a Forge of Empires  játékot, és koppints a kényszerített leállításra.

Ha a Forge of Empires játék újraindításával nem sikerült megoldani a problémát, kérünk hogy jelezd az ügyfélszolgálatunk részére. Ezt megteheted a játékon belüli beállításokban, ahol koppints a „kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal” lehetőségre, vagy egyszerűen csak kattints a gombra ez alatt a szöveg alatt.

A vásárlás állapotának kivizsgálásához szükségünk lesz a rendelési számra (így kezdődik: GPA.**), amelyet a Google-től e-mailben kapott számlán találsz. Kérünk, hogy másold be a GPA számot a szövegtörzsbe, vagy készíts róla egy képernyőmentést és csatold a leveledhez. Ha szükséges, többet megtudhatsz vásárlási előzményeiről az alábbi linket használva.
 
Megjegyzés: a rendelési szám nélkül nem tudjuk nyomonkövetni a rendelést, sem visszatéríteni a megvásárolt tételt.

Minden egyes tranzakció a Forge of Empires játékban a Google Play-en keresztül történik, ezért közvetlenül a Google Playe-el kell kapcsolatba lépned, amennyiben a probléma továbbra is fennáll: elutasított fizetés, érvénytelen profil, alkalmazáson belüli vásárlás során.

További információért koppints ide.

AMAZON APP

Ha vásároltál gyémántot, csomagot, vagy bármit az Amazon Appstore-on keresztül a Forge of Empires játékban, azonban nem kaptad meg, kérünk hogy jelezd az ügyfélszolgálatunk részére. Ezt megteheted a játékon belüli beállításokban, ahol koppints a „kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal” lehetőségre, vagy egyszerűen csak kattints a gombra ez alatt a szöveg alatt. Kérünk, hogy az ügyfélszolgálatnak készülő levélhez csatold az Amazontól kapott számláról készített képernyőmentést.

Ha szükséges, többet megtudhatsz vásárlási előzményeiről az alábbi linket használva.

SAMSUNG GALAXY STORE

Ha vásároltál gyémántot, csomagot, vagy bármit a Samsung Galaxy Store-on keresztül aForge of Empires játékban, azonban nem kaptad meg, kérünk hogy jelezd az ügyfélszolgálatunk részére. Ezt megteheted a játékon belüli beállításokban, ahol koppints a „kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal” lehetőségre, vagy egyszerűen csak kattints a gombra ez alatt a szöveg alatt. Kérünk, hogy az ügyfélszolgálatnak készülő levélhez csatold az Samsungtól kapott számláról készített képernyőmentést. A számlákat, a Galaxy Store-ban a My Page alatt találod.


Nyelv kiválasztása