Oppdateringer

Tilbake

Oppdatering til versjon 1.290

53e09bc0686b43c700cda90c138042b2
Vi vil lansere versjon 1.290 onsdag den 28 august. Det vil være en kort nedetid i løpet av oppdateringen. Vi beklager eventuelle ulemper i denne perioden.
I denne oppdateringen implementerer vi tekniske forbedringer, feilrettinger og legger til innhold for fremtidige arrangementer. Du finner høydepunktene i disse endringene nedenfor.

Endringer

• FOE-83836, FOE-83837: Vi har gjort noen justeringer i spillets vennesystem. For å forhindre misbruk har vi fjernet spiller-ID-en fra invitasjonslenken du kan sende til vennene dine. I tillegg har vi begrenset antall venner som kan legges til per dag.
  • FOE-84043: For å unngå ytelsesproblemer ved starten av en ny klanslagmark, har vi bestemt oss for å distribuere starten av diamantligaen mellom 8:00 og 8:20 (før var det mellom 8:00 og 8:10) for å se om dette hjelper på problemet.

Feilrettinger

• Bygninger
    • FOE-81999, FOE-83904: Når du selger en bygning som har en produksjon som er klar, men som ikke kan hentes, vises det nå en advarsel om at produksjonen vil gå tapt hvis du ikke kan hente den, akkurat som i appen. Dette kunne også forårsake en intern feil, som nå er rettet.
    • FOE-83517: Bygninger som Hoppende gresskar ville vise den doblede mengden av det gjeldende produksjonsalternativet når de var motiverte. Nå vises det for alle produksjonsalternativer.
  • Arrangementer
    • FOE-83760: Belønningsvinduet i velkomsteventen vises nå bare etter at figuren din har beveget seg. Før dukket det opp mens den beveget seg.
  • Oversikt over Boost
    • FOE-83580: Femsifrede tall passet ikke lenger inn i merket. Nå gjør de det. For mobil var problemet lignende, men påvirket allerede firesifrede tall. Det er løst der også.
    • FOE-83545: Det ville også inkludere KI bosettnings-bygninger etter at en KI-sesong var over. Dette er ikke lenger tilfelle.
  • Meldinger
    • FOE-83696: Du kan ikke lenger prøve å slette andre spilleres meldinger i den sosiale fanen. Tidligere førte det til en intern feil.
  • Inventar
    • FOE-83834: Ved bruk av skisse-bokser kunne det vises feil antall mottatte skisser fra en enkelt bygning. Det vil nå vise riktig mengde.
    • FOE-83971: Knappen"Gå til lageret" vil nå deaktiveres når du er i en annen spillers by, da den forårsaket et tomt inventarvindu.
  • Oppdrag

Endringer kun for mobil

Husk at tidspunktet for når mobiloppdateringen blir tilgjengelig, avhenger av butikkene og kan være noen dager etter utgivelsen av nettleserversjonen. Ikke bli overrasket hvis du ikke ser oppdateringen på dine mobile enheter på nøyaktig samme tid.
  • FOE-58088: Det gylne båndet i bosetningsfremgangen var ikke gjennomsiktig for fremskritt som ennå ikke var låst opp. Det er det nå.
  • FOE-83642: Kvantekartet vil nå fokusere på midten av kartet, i stedet for i venstre hjørne når du åpner det.
  • FOE-83952: Hvis du ser på en annonse, kan det føre til at spillet lastes inn på nytt og ikke gir deg noen fordel av å se på den. Dette er nå løst.
Det var alt for denne oppdateringen, folkens!

Fellesskaps eventen er nå lansert på betaserveren! Det inkluderer nye belønninger, som nedgraderingssett og historiske allierte, som også vil være en del av andre arrangementer! Du kan teste disse tilleggene og følge utviklingen hvis du blir med på betaserveren vår!

Hvis du ønsker å gi oss tilbakemelding om denne versjonen, kan du besøke oss på Discord eller Facebook!

Med vennlig hilsen
Ditt Forge of Empires-team