Tekniske problemer

Jeg står fast på "Bygg din by" siden i nettleseren! Hvorfor må jeg starte å bygge en ny by?

Dette betyr at din nettleser ikke har aktivert Flash plugin som du trenger for å spille.

Du kan trygt klikke på knappen "Bygg din by" og ved å klikke tillat i pop up vinduet som gjør at Flash Plugin er aktivert og spillet lastes inn.

Hjelper ikke dette, så påse at du har gitt tillatelse til at spillet kan lastes inn i nettleserinnstillingene dine. Du må gi tillatelse for hver verden du spiller på.