Tekniske problemer

Spillet er veldig tregt og lagger, og jeg opplever visningsfeil. Hva kan jeg gjøre?

Spillet utvikles konstant for å forbedre spillopplevelsen, men om det oppleves som treigt eller laggete, kan du forsøke følgende:

• Kontroller at din internettkobling er stabil.
  • Sørg for at ditt operativsystem støttes av utvikleren og at du har installert de siste oppdateringene.
  • Sjekk at du bruker de sist tilgjengelige driverne for ditt videokort og andre komponenter i datamaskinen din.
  • Kontroller versjonen til nettleseren og flashavspilleren. Begge bør være siste tilgjengelige versjon.

Om dette ikke hjalp, ta gjerne kontakt med oss så undersøker vi gjerne ditt problem!