Diamanter og pakker

Jeg har kjøpt diamanter, men jeg mottok de ikke. Hva gjør jeg?

Vi beklager dette på det sterkeste. Vennligst ta kontakt med oss, så vil vi løse problemet så snart som mulig. For å gjøre at ting går raskere når du tar kontakt, inkluder gjerne all informasjon som kan hjelpe oss med å spore opp ditt kjøp. Hvilken betalingsmåte brukte du? App Store, Google Play, bank etc. Du må også legge ved et skjermbilde av fakturaen. Vi må ha faktura/kvitterings nummeret av kjøpet.