Update naar versie 1.286

We zullen versie 1.286 uitbrengen op 3 juli 2024. Tijdens de update zal er een korte downtime zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak gedurende deze periode.

Community suggesties

In deze update zitten sommige ideeën waar jullie recent op hebben kunnen stemmen. Hou er rekening mee dat sommige van deze ideeën nog kunnen veranderen, of geannuleerd kunnen worden gedurende de ontwikkeling.
  • FOE-81861: Het zoeken van voorwerpen in de inventaris zal nu ook de inhoud van selectiekits meenemen. (browser & app)
  • FOE-81873: Incidenten zijn nu beter zichtbaar, we hebben de gloeiende rand verbeterd. (browser)
  • FOE-81893: In de reconstructiemodus wordt nu ook het type gebouw en of een weg benodigd is getoond. (voor nu alleen browser)
  • FOE-82791: Het is nu mogelijk om meerdere keren achter elkaar een selectiekit te gebruiken om gebouwen te upgraden (browser)

Other Improvements

• FOE-82809: Wegen in de quantum nederzetting vereisen geen quantum voorraden meer! Deze wijziging is al actief sinds 27 juni.

Bugfixes

• Ranglijst
    • FOE-81982: De ranking knop in het gildeprofiel toonde de positie op de oude ranglijst. Het laat nu de plek zien in het gildestrijdperken kampioenschap!
  • Gebouwen
    • FOE-82617: Het gouden mortiergarnizoen gaf te weinig edelstenen en handelsmunten bij het inruilen.
    • FOE-82824: Het was mogelijk om de volmaakte gouden drakengong en de volmaakte gouden klok van Zheng op te slaan in de inventaris.
  • Startpagina
    • FOE-82754: Afbeeldingen in nieuwsberichten konden soms verdwijnen, ze zijn nu altijd zichtbaar.
  • Evenementen
    • FOE-82769: Sommige spelers hadden geen toegang tot evenementen, ook al was dit vrijgespeeld.
  • Inlogproblemen
    • FOE-82735: Als je tijdelijke gebouwen had die niet waren verbonden met het stadhuis, kon het inactief worden van deze gebouwen ervoor zorgen dat je niet meer kon inloggen.
    • FOE-82793: Als je met een gevecht bezig was op een ontdekkingsplek op de continentkaart en je een tijdperk omhoog ging, kon je niet meer inloggen.

App wijzigingen

• FOE-82537: In sommige gevallen kon het spel je nog steeds vragen om advertenties te kijken, terwijl je het abonnement voor geen advertenties had.
  • FOE-82889: De afbeelding voor fragmentbeloningen miste. Dit was ook al opgelost met een 1.285 update.