Update naar versie 1.287

We zullen versie 1.287 uitbrengen op 17 juli 2024. Tijdens de update zal er een korte downtime zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak gedurende deze periode.

Community suggesties

In deze update zitten nog meer suggesties waar jullie op hebben kunnen stemmen. Hou er rekening mee dat sommige van deze ideeën nog kunnen veranderen, of geannuleerd kunnen worden gedurende de ontwikkeling.
  • FOE-61885: Het is nu mogelijk om op de setnaam te zoeken in de inventaris.
  • FOE-67325: Gilde- oprichters en leiders hebben nu de mogelijkheid om berichten van gildeleden te verwijderen binnen gildeberichten.
  • FOE-81583: Het bonusoverzicht is uitgebreid. Je ziet nu de volgende bonussen:
    • Muntenproductie
    • Voorradenproductie
    • Aanvallende eenheden (Aanvallend leger)
    • Stadsverdedigers (Verdedigend leger)
    • Gildestrijdperk aanvallers (Aanvallend leger)
    • Gildestrijdperk verdedigers (Verdedigend leger)
      (wordt nog niet gebruikt, maar je kan de bonus vast verzamelen)
    • Gilde-expeditie aanvallers (Aanvallend leger)
    • Gilde-expeditie verdedigers (Verdedigend leger)
    • Quantum Invasie aanvallers (Aanvallend leger)
    • Quantum Invasie verdedigers (Verdedigend leger)
    • Quantum Invasie muntenproductie
    • Quantum Invasie voorradenproductie
  • Daarnaast hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd aan de iconen voor de legerbonus, om het makkelijker te maken ze te onderscheiden.
  • FOE-82835: De productiecarrousel is uitgebreid. Je hebt deze nu ook voor producerende gebouwen, wat het makkelijker maakt om meerdere producties achter elkaar te annuleren.
  • FOE-82837: Jouw verdedigende leger is nu standaard verborgen. Het isn u alleen zichtbaar wanneer je het legerbeheer opent vanuit jouw stad. We zullen in de toekomst hier een instelling voor toevoegen (voor nu alleen op de browser).
  • FOE-81893: In de reconstructiemodus zie je nu het type gebouw en de wegvereiste (nu ook toegevoegd aan de app)
  • FOE-82872: Het is nu mogelijk om meerdere handelsaanbiedingen tegelijk te maken! (voor nu alleen op de app)

Opgeloste fouten

• FOE-82945: Gebouwen met een apostrof in de naam konden niet goed worden gevonden in de inventaris.
  • FOE-82877:  Als je de Quantum Invasies betrad en weer terugging terwijl het bouwmenu open stond werd het grid getoond in de stad.
  • FOE-82992: Sommige gildes kregen een interne foutmelding bij het betreden van de Quantum Invasie. Hoewel het al handmatig was opgelost voor deze gildes, is de oorzaak hiervan nu ook aangepakt.
  • FOE-82825: Bij het gebruiken van de knop om eenheden te vervangen kon het aantal afhankelijke eenheden visueel worden verhoogd.

App wijzigingen

• Er zijn geen specifieke andere wijzigingen voor de app dit keer. Er zijn echter de eerder gemelde toevoegingen vanuit de community sprint waar je van kan genieten als je de app update naar de nieuwste versie.
Dat was het weer voor deze update!

Mocht je feedback achter willen laten, bezoek ons dan op Discord of Facebook!