Update naar versie 1.288

We zullen versie 1.288 uitbrengen op 31 juli 2024. Tijdens de update zal er een korte downtime zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak gedurende deze periode.

Verbeteringen

• FOE-83539: Als je de alles monteren knop gebruikt terwijl je een zoekopdracht hebt ingevuld in de inventaris, zullen alleen voorwerpen die aan jouw zoekopdracht voldoen worden gemonteerd. Als je echt alles wil monteren, zal jouw zoekopdracht leeg moeten zijn.
  • FOE-81862: Net als op de app is het nu mogelijk om meerdere handelsaanbiedingen tegelijk te plaatsen!
  • FOE-82794: Het aantal goederen in de gildekas zal nu altijd volledig zichtbaar zijn.

Opgeloste fouten

• Quantum Invasies
    • FOE-82733: Knooppunten zullen niet meer de badge linksboven tonen, aangezien de voorkeurseenheden zijn verwijderd.
    • FOE-83396: Het selecteren van een knooppunt kon ervoor zorgen dat andere spelers moesten herladen.
  • Evenementen
    • FOE-83167: Het is niet meer mogelijk om de uitdagingen van de rivaal te krijgen als je evenementen nog niet had vrijgespeeld of het welkomstevenement aan het spelen bent.
  • Inventaris
    • FOE-83529: De alles monteren knop stond op de verkeerde positie als je geen voorwerpen in jouw inventaris had.
    • FOE-82888: De zoekfunctie zal nu ook de inhoud van gefragmenteerde selectiekits en setgebouwen in acht nemen.
  • Gevechten
    • FOE-82847: Het aantal eenheden dat je had werd getoond als je je muis boven een vijandige eenheid hield bij het terugkijken van een gevecht.
    • FOE-83427: De vervang eenheden knop maakte geen geluid als je erop klikte.
  • Afbeeldingen
    • FOE-83228: In de reconstructiemodus waren de iconen voor 1x1 en 2x2 wegen incorrect.
    • FOE-83528: De Glimmdrake toren upgradekit had het verkeerde icoon.
  • Gameplay
    • FOE-83348: De wyverntide smederij kan nu worden gemotiveerd.

Mobile-only Changes

• Instellingen
    • FOE-81050: We hebben een link naar onze Discord toegevoegd aan de instellingen.
  • Quantum Invasies
    • FOE-82734: Op knooppunten hebben we de weergave van voorkeurseenheden en goederen weggehaald.
    • FOE-82785: Het verkopen van een gebouw in de quantum nederzetting gaf aan dat je niets terugkreeg, terwijl dat wel het geval is.
    • FOE-83373:. De hoeveelheid voortgang die je krijgt wordt nu getoond bij een knooppunt.
  • Ranglijst
    • FOE-82850: Bij het navigeren naar de ranglijst vanuit het gildemenu zal dat gildemenu nu sluiten.
Dat is het weer voor deze update!

Als je ons feedback wil geven over deze versie, bezoek ons dan op Discord of Facebook!