Update naar versie 1.290

53e09bc0686b43c700cda90c138042b2
We zullen versie 1.290 uitbrengen op 28 augustus 2024. Tijdens de update zal er een korte downtime zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak gedurende deze periode.

Wijzigingen

• FOE-83836, FOE-83837: We hebben enkele wijzigingen toegebracht aan het systeem om vrienden voor het spel uit te nodigen. Om misbruik te voorkomen is het spelers-id uit de link gehaald. Daarnaast hebben we een limiet ingesteld op het aantal vrienden dat je per dag kan toevoegen op deze manier.
  • FOE-84043: Om performanceproblemen aan het begin van nieuwe gildestrijdperken te voorkomen beginnen diamanten divisie strijdperken nu tussen 08:00 en 08:20 (was 08:00 en 08:10) om te zien of dit het probleem minder maakt.

Opgeloste fouten

• Gebouwen
    • FOE-81999, FOE-83904: Het verkopen van een gebouw dat een productie heeft die je niet kan ophalen toont nu een waarschuwing dat je deze niet kan verzamelen.
    • FOE-83517: Gebouwen zoals de springpompoen toonden de verhoogde productie alleen voor de huidige optie als deze was gemotiveerd. Dit wordt nu voor alle opties getoond.
  • Events
    • FOE-83760: Het beloningsscherm in het welkomstevenement komt nu pas tevoorschijn nadat jouw poppetje is gestopt met bewegen.
  • Bonusoverzicht
    • FOE-83580: Getallen met 5 cijfers pasten niet goed in de badge, nu weer wel. Op de app was dit probleem vergelijkbaar maar trof al getallen met 4 cijfers.
    • FOE-83545: Het bonusoverzicht bevatte ook QI gebouwen nadat een QI seizoen voorbij was. Dit is nu niet meer het geval.
  • Berichten
    • FOE-83696: Je kan nu niet meer proberen de berichten van een andere spelers te verwijderen in het sociale tabblad.
  • Inventaris
    • FOE-83834: Het gebruiken van een blauwdrukken kist toonde een verkeerde hoeveelheid blauwdrukken bij enkele gebouwen.
    • FOE-83971: Het "Ga naar inventaris" knopje wordt nu uitgezet als je in de stad van een andere speler zit, aangezien dit tot een lege inventaris leidde.

App wijzigingen

• FOE-58088: Het gouden lintje in de nederzettingvoortgang was niet transparant voor nog niet vrijgespeelde ontwikkelingen.
  • FOE-83642: De quantum invasie wereldkaart zal nu centreren op het midden van de kaart in plaats van de linkerhoek als je deze opent.
  • FOE-83952: Het bekijken van een advertentie kon er voor zorgen dat het spel werd herladen en je geen beloning ontving.

Mocht je feedback willen achterlaten, dan kan dat via onze Discord of Facebook!