Update naar versie 1.291

6f63547237ef1dc0926edc82c99b41b0

We zullen versie 1.291 uitbrengen op 11 september 2024. Tijdens de update zal er een korte downtime zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak gedurende deze periode.

Verbeteringen

• FOE-84186: We hebben wat performanceverbeteringen doorgevoerd bij gebouwen met willekeurige producties.

Wijzigingen

• FOE-69346: De herhaalmissies in Venus zullen niet meer het verslaan van een leger vereisen.

Opgeloste fouten

• Quantum invasies
    • FOE-83061: Het portaal in jouw stad toonde een uitroepteken voor niet verbonden gebouwen in de nederzetting.
  • Gebouwen
    • FOE-84140: Interacteren met gebouwen was soms niet mogelijk. We hebben dit opgelost voor de spelers die hier last van hadden.
  • Onderzoek
    • FOE-84150: Het scherm dat een nieuw tijdperk vierde werd niet getoond als je het eerst onderzoek van een tijdperk voltooide met diamanten.

App wijzigingen

• Inventaris
    • FOE-83539: De alles monteren knop heeft nu alleen effect op het huidige zoekresultaat, net als op de browser.
  • Evenementen
    • FOE-83799: Bij het openen van de hoofdprijzen scrollde deze naar de eerste beloning in plaats van de laatste.
  • Continentkaart
    • FOE-84076: Tikken op het schip op de continentkaart zal nu het tijdperk tabje tonen zoals het hoort, in plaats van een eerder tijdperk.
  • Eenhedenziekenhuis
    • FOE-84110: Als er geen eenheden beschikbaar zijn om te genezen werd de tekst in het stadhuis afgekapt in sommige talen.

Mocht je feedback willen achterlaten, dan kan dat via onze Discord of Facebook!