Update naar versie 1.293

6f63547237ef1dc0926edc82c99b41b0

We zullen versie 1.293 uitbrengen op 9 oktober 2024. Tijdens de update zal er een korte downtime zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak gedurende deze periode.

Verbeteringen

Performance
  • FOE-61803: We hebben enkele performanceverbeteringen doorgevoerd aan het legerbeheer.
  • FOE-84712: Spelupdates die wijzigingen bevatten aan gebouwen zullen nu een stuk sneller voltooid zijn, vooral op servers waar er veel van zijn geplaatst.
Visuele wijzigingen
  •  FOE-84352: We hebben enkele visuele verbeteringen doorgevoerd aan de verkenningslocatie schermen.

Opgeloste fouten

Berichtencentrum
  • FOE-84042: Aankondigingen hadden te veel lege regels. Ze hebben nu weer de correcte regelafstand.
Ruimtekolonie
  • FOE-84240: In de Titan ruimtekolonie uitleg stond dat goederen- en woongebouwen verbonden moeten zijn aan een weg. Dat is onjuist en is nu aangepast.
  • FOE-84578: De kosten voor goederen in de ruimtekolonie werden niet direct aangepast wanneer jouw levensondersteuning veranderde. Het gebeurt nu wel direct.
Missies
  • FOE-84602: De hint voor de missie "Belangen beschermen" wees naar de verkeerde provincie.
Gebouwen
  • FOE-84314: De beschrijving voor volmaakte upgrades was onjuist voor de oogsthub.
Schermen
  • FOE-84364: Het legerbeheer scherm sloot niet bij het indrukken van de "U" sneltoets.
  • FOE-84425: Als je minder dan 10 forgepunten hebt kan je er nu meerdere kopen in het scherm van grootse gebouwen.
Gevechten
  • FOE-84569: Het ingedrukt houden van de "B" toets zal niet meer meerdere gevechten tegelijk starten.

App wijzigingen

• FOE-83876: Bonusdrankjes misten het doelwit en de duur bij de dagprijzen.
  • FOE-84316: De producties van de wyverntide smederij stonden (alweer) in de verkeerde volgorde.
Dat is het weer voor deze update!

Mocht je feedback willen achterlaten, bezoek ons dan op Discord of Facebook!