Artikel

Ik zit vast op het "Bouw je stad" scherm! Waarom moet ik opnieuw beginnen?

Dit komt doorgaans doordat jouw browser de Flash plugin niet heeft geladen, wat nodig is om Forge of Empires te starten.

Dit kan doorgaans worden verholpen door op de 'Bouw je stad' knop te klikken en voor 'Toestaan' te kiezen in de popup die tevoorschijn komt. Vervolgens zou jouw stad normaal moeten laden.

Als dat niet werkt, zorg er dan voor dat je een uitzondering hebt toegevoegd voor het speelscherm waarop je probeert in te loggen in de instellingen van jouw browser. Je zal voor elke wereld waar je op speelt een uitzondering moeten toevoegen.