Technische problemen

Terug

Mijn spel heeft zichzelf opnieuw gestart en ik en alle voortgang kwijtgeraakt. Hoe kom ik terug bij mijn oude spel?

Wanneer je www.forgeofempires.com in jouw adresbalk typt word je naar de versie van het spel gestuurd waarvan de website denkt dat je je bevindt, gebaseerd op jouw locatie. Wanneer je op de login pagina zit zal je bovenin het scherm een aantal vlaggen zien staan, dit geeft aan op welke server je momenteel zit. Sommige talen hebben meerdere servers (Engels, Spaans en Portugees), zorg er dus voor dat je op de juiste server zit.
Een andere reden is dat je inactief bent geweest. Als je 30 dagen niet inlogt kan het zijn dat jouw account van de spelwereld wordt verwijderd.