Artikel

Het forum herkent mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet. Waarom kan ik daar niet inloggen?

Wanneer je je registreert voor het spel heb je slechts een account voor he tspel zelf. Dit betekent dat je je apart moet registreren voor het forum. Om je te registreren zal je jouw spelgegevens nodig hebben (spelersnaam en wachtwoord) om een forum account aan te maken.

Je kan jouw forumaccount op deze pagina registreren: https://nl.forgeofempires.com/start/ForumAccount/