Diamanten, Pakketten & Bundels

Terug

Wat zijn diamanten en hoe krijg ik ze?

Diamanten is de premium valuta in Forge of Empires. Je hoeft geen diamanten te kopen om dit spel te spelen. Met diamanten kan je echter waardevolle voordelen krijgen die bijvoorbeeld jouw voortgang in het spel kunnen versnellen. Diamanten kunnen gekocht worden met echt geld maar kunnen ook worden verkregen via opdrachten en community wedstrijden.

Om diamanten te kopen kan je op de + knop naast de plek waar jouw diamanten worden getoond tappen of klikken.