Antiquair

Terug

Antiquair: Hoe ruil ik mijn voorwerpen?

Selecteer ongewenste voorwerpen uit jouw inventaris en bied ze aan aan de antiquair in ruil voor handelsmunten die je in zijn winkel kan gebruiken. Waardevolle voorwerpen geven je ook een kans om de zeer gewilde edelstenen te krijgen. Je kan de uitkomst van de onderhandeling verhogen door meer tijd te nemen om te onderhandelen, of een lager aanbod accepteren om snel jouw handelsmunten en edelstenen te verzamelen. Kies tussen 2, 8 of 24 uur om jouw voorwerpen om te ruilen. Je kan ook de uitkomst verbeteren door diamanten te gebruiken!

Handelsmunten - Een betaalmiddel die je kan verdienen door voorwerpen af te breken bij de antiquair. Deze munten kunnen vervolgens worden gebruikt om iets te kopen in zijn winkel of te bieden in zijn exclusieve veilingen! Handelsmunten kunnen worden gekocht voor diamanten.
Edelstenen - Een betaalmiddel die je kan verzamelen door kostbare en zeldzame voorwerpen af te breken bij de antiquair. Edelstenen kunnen worden gebruikt om voorwerpen te kopen in zijn winkel. Edelstenen kunnen niet worden gebruikt bij veilingen en ook niet worden gekocht voor diamanten.
Om het afbreken van een gebouw te starten klik je op de tent van de antiquair en vervolgens op het hand icoon aan de rechterkant van het scherm.
Klik op de plusknop bovenin om te kiezen welk voorwerp je wil afbreken.
Meer plekken kunnen worden vrijgespeeld door meer af te breken, wat betekent dat hoe vaker je dit onderdeel gebruikt, hoe efficiënter het wordt!

Wanneer je het voorwerp dat je wil afbreken hebt geselecteerd, selecteer dan hoe lang je het gebouw wil afbreken en klik op "Ruilen". De verwachte waarde van het afbreken wordt aan de rechterkant getoond voordat je het ruilproces begint. Wanneer je het afbreken begint zullen de voorwerpen worden verwijderd uit jouw inventaris. Mocht je je bedenken, dan kan je tot de timer is afgelopen het afbreken nog annuleren! Wanneer je dat doet komen de voorwerpen weer terug in jouw inventaris, je verliest hierdoor dus niets (behalve tijd). Wanneer je het proces wil versnellen kan je diamanten gebruiken om direct het afbreken te voltooien!

Wanneer een afbraak bezig is zal er een timer zichtbaar zijn bij de antiquair in jouw stad, die je helpt een oogje te houden op de voortgang! Wanneer het afbraak proces is voltooid kan je op de verzamelknop klikken om jouw handelsmunten en edelstenen te verzamelen.

Tot slot zal je merken dat in jouw inventaris de verwijderknop is vervangen door een knop die je direct naar de antiquair brengt. Dit zou moeten voorkomen dat je per ongeluk waardevolle voorwerpen verwijdert. Uiteraard bestaat de verwijderknop nog steeds voor voorwerpen die je niet in kan leveren bij de antiquair, zoals forgepunten of fragmenten!