Culturele Nederzettingen

Culturele Nederzettingen

Terug

Azteken: Hoe speel ik de minigame?

In de Azteekse nederzetting hebben we een nieuw onderdeel: de minigame!

Aangezien we willen dat je de Azteken een beetje ontdekt aan het begin zal je de eerste 6 missies in de nederzetting moeten voltooien. Na deze 6 missies zal je de markt kunnen bereiken en de minigame kunnen spelen.
Wanneer je de markt opent zal je kunnen kiezen tussen drie minigames. Elke minigame geeft aan hoeveel goederen je kan ontvangen na het spelen ervan. Hou er rekening mee dat wanneer je een minigame niet speelt of afwijst, ze de volgende dag hetzelfde zullen zijn.
Nu je gekozen hebt welke goederen je wilt, is het tijd om te spelen! Klik op een tegel om deze te onthullen. Het kan een lege plek zijn, een beloning of een getal.

Hoe het werkt:
Elk getal geeft aan hoeveel beloningen worden geplaatst in omliggende tegels. Hou er rekening mee dat het direct kan worden verbonden aan de rand en aan de hoek. Laten we een kijkje nemen naar het voorbeeld hieronder! De beloning die wordt aangegeven door dit geval kan verborgen zijn in een van deze twee plekken (aangegeven via de pijlen) aangezien ze zijn verbonden met de rand of een hoek.


Wanneer je geen beurten meer hebt is het spel voorbij. Je kan vervolgens de beloningen verzamelen, de goederen verdubbelen met wat diamanten of meer beurten kopen met diamanten om te blijven spelen (tenzij je alle beloningen al hebt gevonden). Tot slot, hou er rekening mee dat de eerste 3 spellen die je speelt aan het einde het volledige veld zullen tonen zodat je beter kan zien hoe het werkt.
Selecteer taal