Articol

Campionatul FoE de Fotbal: Cum pot participa la eveniment?

Evenimentul fotbalistic revine! Ajutați-o pe antrenoarea Miller să-și conducă echipa spre victorie! Colectați băuturi energizante, prin completarea misiunilor din linia de eveniment. După ce se rezolvă linia de misiuni principală, vor fi disponibile și misiuni zilnice suplimentare. Antrenoarea Miller vă va da și câteva băuturi energizante dacă vă conectați pe joc în fiecare zi, și puteți găsi băuturi energizante și în zona sălbatică din oraș, prin intermediul incidentelor!

Utilizați băuturile energizante pentru a vă menține echipa hidratată! Pasați mingea între jucătoare, înaintând pe teren până la poartă. Cu fiecare pasă, veți câștiga un premiu individual! Fiecare pasă vă oferă și posibilitatea de a câștiga recompensa specială a zilei, care se va schimba la fiecare 24 de ore cu ceva nou. Cu fiecare pasă, vă apropiați de râvnitul premiu pentru gol:

Sunt în total 65 de misiuni, care vă vor ajuta să progresați: 33 misiuni disponibile imediat, și apoi 32 zilnice! Fiecare misiune îndeplinită contribuie la contorul din partea de jos a ferestrei misiunilor, și veți debloca premii la 5, 20, 33, 50 & 65 de misiuni!