Articol

Campionatul FoE de Fotbal: Ce pot câștiga la evenimentul fotbalistic?

Campionatul FoE de Fotbal aduce o clădire nouă, care poate fi modernizată, pentru oraș, precum și multe alte recompense excelente!

Portrete

Patru portrete se pot obține în timpul evenimentului: două de la seria de misiuni și două ca premiu pentru Liga de aur!

Câștigătoarea campionatuluiFanul campionatuluiApărătoareaComentatorul sportiv


Grădina altarului

Cu evenimentul fotbalistic din 2019, vine o nouă clădire ce poate fi modernizată, și care are 6 opțiuni pentru forma sa finală! Grădina altarului se poate moderniza până la nivelul 5 și are mărimea 3x2. CU cât crește nivelul, cu atât sunt mai mari bonusurile oferite. La nivelul 5, aveți de ales cum vreți să arate clădirea finală. Puteți alege dintre 6 zeițe grecești diferite, pentru a determina aspectul final. Fiecare variantă ofertă și recompense diferite. Detaliile despre fiecare pot fi găsite în wiki!

Pachetul de modernizare Grădina altarului


Pachetul de selecție divină

Pe lângă câștigarea Grădinii altarului și a pachetelor de modernizare pentru ea, aveți și posibilitatea de a primi Pachete de selecție divină. Acestea se pot folosi pentru a opta fie pentru o Grădină a altarului - Niv. 1, fie pentru Puncte Forge, medalii sau bunuri. 


Pachetul de selecție Templul idolilor

Alt premiu la acest eveniment este Pachetul de selecție Templul idolilor. Acesta vă permite să alegeți fie o clădire Templul idolilor - Niv. 1, fie un pachet de modernizare Templul idolilor, dacă le-ați ratat la evenimentul de anul trecut.


Recompensa zilei

Recompensa zilei este un obiect disponibil doar într-o anumită zi și există șansa de a fi câștigată la fiecare pasă din fereastra evenimentului. Recompensa se afișează în colțul din dreapta sus a ferestrei de eveniment.

Nu vor fi însă Pachete de modernizare grădina altarului la Recompensa zilei.