Articol

Campionatul FoE de Fotbal: Cum funcționează sistemul ligilor?

Pentru prima dată, la evenimentul fotbalistic din acest an, vor fi patru serii de ligi pe durata lui! Fiecare din cele patru ligi va dura 8 zile, și se vor primi recompense unice pentru Liga de aur la toate! Așa, vi se oferă patru șanse de câștig.

Folosiți băuturi energizante pentru a progresa în ligă. Cu un loc mai sus în clasament vin și recompense mai mari! La sfârșitul ligii, veți primi premii speciale suplimentare, în funcție de locul în clasament. Cu siguranță merită să încercați să obțineți un loc cât mai sus, pentru a avea acces la recompense minunate!

Ligile sunt împărțite în funcție de procentajul tuturor jucătorilor din lumea respectivă. Liga Amatori va fi Top 50%, Liga de Bronz va fi Top 20%, Liga de Argint va fi Top 5%, iar Liga de Aur va fi Top 1% din toți jucătorii din lumea ta.

Cum toți jucătorii din lumea voastră se află în competiție în cadrul ligii, cerințele pentru fiecare premiu vor fluctua odată cu evoluția evenimentului și este posibil să scădeți în clasament. Ca urmare, asigurați-vă că verificați des clasamentele. La final, veți primi un mesaj cu locul ocupat în clasament.