Uppdatering till version 1.284

Vi kommer att släppa version 1.284 den 3 juni på EN-servern och den 5 juni på resten av servrarna. Det kommer att vara ett kort driftstopp under uppdateringen.Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter under den här tiden.

I den här uppdateringen genomför vi tekniska förbättringar, buggfixar och lägger till innehåll för framtida evenemang. Du kan hitta höjdpunkterna i dessa förändringar nedan.

Förändringar

• Byggnader
    • FOE-82489: Finish Special Production-objekt fungerar inte på begränsade byggnader. För att visa detta har vi lagt till information om detta på föremålens informationsskärm.
  • Bosättningar
    • FOE-82457: Vi bestämde oss för att ersätta föremålen "Avsluta all resursproduktioner " i de tidiga bosättningsuppdragen i Polynesien med "Avsluta enstaka resursproduktioner.
  • Kortkommandon för tangentbord
    • FOE-82214: Som en förberedelse inför eventuella framtida ändringar har vi bytt ordning på attack- och autoattackknapparna.
    • FOE-82395: Nya kort kommandon är nu tillgängliga! Tryck på "S" när du är på Quantum Map för att komma till din bosättning eller "M" när du är i bosättningen för att komma till kartan.

Buggfixar

• Intrång i Quantum
    • FOE-82358: Förhandsgranskningen av dina lagrade resurser från nodfönster visade alltid 0. Nu visas din aktuella mängd!
  • Kortkommandon för tangentbord
    • FOE-82386: För vissa spelare fördröjdes kortkommandona när de förhandlade. Detta problem är nu åtgärdat.
    • FOE-82387: Att flytta staden med hjälp av kortkommandon gjorde "vrooooom!" om man hade många FPS (Frames Per Second). Nu kommer den alltid att röra sig med konstant hastighet.
  • Byggnader
    • FOE-82069: Om man flyttade runt byggnader för mycket verkade det förvirra dem. De visade ikonen "Ingen väganslutning", även när de var anslutna. Vi löste förvirringen och ikonen uppdateras nu korrekt.
    • FOE-81857: Utgångna begränsade byggnader orsakade vissa problem om du hade rekonstruktionsläget öppet. De kommer inte längre att dyka upp där de inte borde.
    • FOE-82278: "Fråga mig aldrig igen" fungerade inte alltid för små diplomatibyggnader. Spelet kommer nu ihåg korrekt, att du valde det.
  • Belöningar
    • FOE-81589: Mängden mottagna varor visades ibland som 5x den faktiska mängden. Nu visas alltid den korrekta summan.
  • Forskning
    • FOE-82093: Det var möjligt att inte få tillgång till din antikvitetshandlare och PVP-arena när du låste upp dem. Funktionerna är nu alltid korrekt upplåsta.

Ändringar endast för mobiler

Tänk på att den tidpunkt då mobiluppdateringen blir tillgänglig beror på butikerna och kan vara några dagar efter lanseringen av webbläsarversionen. Bli inte förvånad om du inte ser uppdateringen på dina mobila enheter vid exakt samma tidpunkt.
  • Kvantum-incidenter
    • FOE-81623: När du raderar militära byggnader visas inte längre en varning om att du förlorar olåsta platser.
    • FOE-82102: Priset på Quantum Actions visuellt uppdaterades inte korrekt och kunde orsaka fel. Det uppdateras nu alltid efter köp.
    • FOE-82104: När en Dekoration var under konstruktion beräknades Euphoria visuellt på ett felaktigt sätt. Den korrekta mängden Euphoria visas nu.
    • FOE-82354: Quantum Expansions visade en medaljikon som kostnad. Den kommer nu att visa rätt Quantum Medals-ikon.
  • Byggnader
    • FOE-81687: Vissa boosts saknade den lilla ikonen som indikerar var de fungerar. De visar nu målfunktionen korrekt!
    • FOE-82186: Produktionsalternativen för Wyverntidens smedja och hoppande pumpa hade en slumpmässig ordning. Nu visar de dem i rätt ordning.
  • PvP-arena
    • FOE-82446: Resultatmeddelandet för PvP-arenan angav ett felaktigt antal belöningar. Du kommer inte längre att se beloppet fördubblas!
Det var allt för den här uppdateringen

Nu är det dags att berätta om våra senaste utvecklingsinsatser! Vi arbetar med flera ändringar för sommarevenemanget innan live-versionen. Dessutom har vi börjat arbeta på den tidigare omtalade funktionen "Historiska allierade" och nästa evenemang efter sommaren.

Du kan testa några av dessa tillägg och följa utvecklingen om du går med i vår betaserver!

Om du vill ge oss feedback om den här versionen, besök oss på Discord eller Facebook!

Med vänliga hälsningar,
Ditt Forge of Empires-team