Uppdateringar

Tillbaka

Uppdatering till version 1.291

6f63547237ef1dc0926edc82c99b41b0

Vi kommer att släppa version 1.291 på onsdag den 11:e september.. Det kommer att vara ett kort driftstopp under uppdateringen. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.

I den här uppdateringen implementerar vi tekniska förbättringar, buggfixar och lägger till innehåll för framtida evenemang. Du hittar höjdpunkterna nedan.

Förbättringar

• FOE-84186: Vi införde fler prestandaförbättringar för byggnader relaterade till slumpmässiga produktioner.

Ändringar

• FOE-69346: Rymdåldern Venus återkommande uppdrag kommer inte längre att kräva att man besegrar en armé.

Buggfixar

• Kvantuminvasioner
    • FOE-83061: Portalen i din stad visade ett utropstecken för oanslutna byggnader i din bosättning. Detta har tagits bort.
  • Byggnader
    • FOE-84140: Att interagera med byggnader var ibland permanent omöjligt. Vi har åtgärdat problemet för berörda spelare.
  • Forskning
    • FOE-84150: Fönstret för tidsåldersfirande kunde inte visas när man slutförde den första teknologin i en ålder med Diamanter. Det kommer nu att visas, precis som när man inte använder Diamanter.

Ändringar som endast gäller mobiler

Tänk på att tiden för när mobiluppdateringen blir tillgänglig beror på var du hittar den och kan vara några dagar efter att versionen för webbläsaren släpps. Bli inte överraskad om du inte ser uppdateringen på dina mobila enheter vid exakt samma tid.
  • Lager
    • FOE-83539: Knappen Montera alla kommer nu bara att sätta ihop föremål från ditt aktuella sökresultat, precis som i webbläsaren.
  • Events
    • FOE-83799: När du öppnade Storpriserna visades den första belöningen istället för de senast insamlade. Detta är nu åtgärdat och liknar versionen i webbläsaren.
  • Kontinentkarta
    • FOE-84076: Om du trycker på fartyget på kampanjkartan visas nu tidsåldersfliken som den ska, istället för att som standard visa tidiga tidsåldrar.
  • Enhetssjukhus
    • FOE-84110: När inga enheter är tillgängliga för återupplivning visade sjukhus-fönstret i stadshuset en text som var avklippt på vissa språk. Den passar nu.
Det var allt för den här uppdateringen, gott folk!

Brödraskapseventet pågår fortfarande på betaservern. Vi släppte också vår nyaste era: Rymdålder rymdnav! Du kan testa dessa nyheter och följa utvecklingen om du går med i vår Betaserver!
Om du vill ge oss feedback om den här versionen, besök oss på Discord eller Facebook!

Med vänliga hälsningar,
Ditt Forge of Empires-team