Kan jag föra över mina framsteg/utveckling i spelet till en annan enhet?

För att kunna föra över dina framsteg till en annan enhet måste du först registrera dig. Det gör du i inställningar:

Du kan enkelt logga in till vilken annan iOS, Android, Kindle Fire eller till och med via en dator med ditt användarnamn och lösenord. Om du har problem med att registrera dig är det bara att höra av sig till oss, så hjälper vi dig.