Hur aktiverar jag Flash i en Chromium-baserad webbläsare?

Om du använder Google Chrome eller en annan Chromium-baserad webbläsare, såsom Opera, Vivaldi eller Microsoft Edge, är där ett par extra steg innan du kan ladda Flash-versionen av spelet efter Chromium 76-uppdateringen.
Kopiera följande address, klistra in den i din webbläsares addressfält och klicka på Enter: chrome://settings/content/flash
Ändra inställningen "Block sites from running Flash (recommended)" till "Ask first", vilket för att spelet nu kan fråga dig om du vill aktivera Flash.

Gå sedan tillbaka till spelet, och klicka på "Klicka här" för att Flash-popupen ska dyka upp.