Kulturella bosättningar

Tillbaka

Hur använder jag hackan för att ta bort hinder?

I Forntida Egypten och hos Aztekerna kan du ibland bli belönad med hackor, som kan användas för att ta bort hinder på marken runt bosättningen, så du kan bygga ut mera.

När du har en hacka så klickar du på ett hinder för att ta bort det. Det är viktigt att komma ihåg att det finns bara ett begränsat antal hackor per spelomgång. Du kan köpa hackor för diamanter, men även dessa är begränsade i antal.