En annan spelare förolämpar mig eller stör mig, vad kan jag göra?

Om du känner dig störd/upprörd/kränkt av en annan spelare och vill att vårt supportteam tittar närmare på hur de kommunicerar med dig, klicka på deras porträtt i meddelandesystemet eller deras namn i chatten och välj "Rapportera":

Vårt supportteam kommer att behandla ditt ärende. Pga sekretess kommer du inte att få ta del av beslutet i ärendet.